Nuttige informatie

Nuttige informatie

Persoonlijke maatregelen Covid 19

Beste klanten,

Zoals ons dagelijks op het hart gedrukt wordt, is het virus nog niet verslagen. Naast de alom bekende maatregelen (afstand houden, handhygiëne, contacten beperken, …) zijn er enkele specifieke maatregelen die we jullie kunnen adviseren voor bril- of contactlens dragers.

Reinig regelmatig je bril of zonnebril. Gebruik hiervoor een brillenbad. Vermijd agressieve reinigingsproducten, gezien deze het montuur en/of de glazen kunnen aantasten.

Vermijd dampvorming bij het dragen van een mondmasker door:

  • uw mondmasker stevig te laten aansluiten rond de neus en op de wangen. Dit kan door het eventueel voorziene metaal stukje aan te drukken of de elastiekjes te kruisen vooraleer ze achter de oren te plaatsen.
  • Plaats vervolgen uw bril boven het mondmasker.
  • Als bijkomende maatregel kunt u een anti-damp spray of vochtig doekje gebruiken.
  • Vraag raad in de winkel.

Voor contactlenzen raden wij aan om de hand hygiëne voor en na het uithalen of plaatsen van lenzen strikt toe te passen. Het virus verspreidt zich namelijk gemakkelijk via het oogvocht.

Nuttige informatie over je ogen

Wil je regelmatig op de hoogte blijven van interessante informatie over jouw ogen en de nieuwe glas- en contactlens-technologieën die je zicht een stuk comfortabeler maken of een verdere achteruitgang voorkomen ? Word dan vriend op onze Facebook Optiek Deruytter

Wordt je liever ingelicht via e-mail, schrijf je dan in op onze nieuwsbrief via onze contactpagina.

Natuurlijk mag je altijd een specifieke vraag stellen via het contactformulier. We beantwoorden die zo snel mogelijk.

Groeten,

Sabine

Tel: 057/200837
mail: sabine@optiek-deruytter.be